Tratamente păr cu celule stem pentru restaurarea capilară

Singura clinică din România care oferă acest tratament revoluţionar

Procedura revoluţionară de tratament cu celule stem ajută la creşterea vascularizaţiei la nivel capilar, îmbunătăţind calitatea firelor de păr, dar mai ales la supravieţuirea foliculilor de păr transplantaţi.

Recoltarea şi extragerea celulelor stem

Primul pas îl reprezintă recoltarea celulelor grăsoase printre care se găsesc celulele stem modate deja pe transformare vasculară, urmând ca în etapele următoare să le separăm şi să le implantăm în zonele necesare.

Procedura constă în anestezie la locul de intrare a canulei şi recoltarea celulelor grăsoase la circa 1,5 cm adâncime faţă de tegument, o zonă cunoscută pentru cantitarea mare de celule stem existente. După recoltarea celulelor grăsoase, printr-o acţiune mecanică de centrifugare separăm celulele stem de celulele grăsoase.

Implantarea celulelor stem

Implantarea celulelor stem se face cu ace de calibru 27, la o adâncime de 0,7 cm până la maxim 1 cm, acestea urmând a se tranforma în vase sangvine.

Întreaga procedură necesită circa 15 minute, nu necesită o pregătire prealabilă a pacientului, iar recuperarea este instantanee.

Indicaţiile tratamentului cu celule stem

Tratamentul cu celule stem este indicat atât pacienţilor patologici, cât şi celor cu alopecie androgenetică. În cadrul clinicii noastre am tratat pacienţii din Colectiv pro-bono, aducând de curând acest tratament cu celule stem care îmbunătăţeşte vascularizaţia sub zonele grefate de piele de la nivelul scalpului, îmbunătăţind astfel calitatea firului de păr, dar şi supravieţuirea firelor de păr implantate.

Română
Sunați-ne +40 720 254 368 blank        CONSULTAŢII GRATUITE  POZE REZULTATE
« Din 2009, peste 5500 de pacienţi fericiţi! »