fbpx
atentionare pacienti implant de par

ISHRS Avertizeză! Consumatorii se confruntă cu potențial de risc grav atunci când un personal neautorizat efectuează intervenții chirurgicale de restaurare a părului!

Societatea Internațională de Chirurgie pentru Restaurarea Părului (ISHRS) a emis o avertizare a consumatorilor cu privire la faptul că un număr tot mai mare de personal nelicențiat din întreaga lume efectuează aspecte medicale importante ale intervenției chirurgicale de restaurare a părului, supunând pacienții unor riscuri foarte grave.

Tot mai multe persoane care necesită transplant de păr sunt atrase de clinicile low-cost sau pirat din întreaga lume, la o rată alarmantă! Din păcate, aceste “asa-zise clinici”, în care intervențiile chirurgicale sunt efectuate de către non-medici cu puțină sau fără formare, cauzează răni ireparabile. Membrii ISHRS avertizează consumatorii să efectueze toate cercetările necesare înainte de operație și să găsească un medic acreditat. Siguranța, sănătatea și bunăstarea dvs. sunt în mare pericol dacă nu vă faceți temele!

Pentru mai multe informații aici.

Ce ne deosebeşte de celelalte clinici de transplant de păr?

EXPERIENŢA, SIGURANŢA, PROFESIONALISMUL ŞI REZULTATELE 100% NATURALE!

În cadrul clinicii noastre, toate etapele transplantului de păr, şi anume, anestezia, extracţia şi implantarea grefelor de păr prin metoda Quality FUE, sunt realizate minuţios EXCLUSIV MANUAL de către MEDICI ULTRASPECIALIZAŢI, nu de simpli tehnicieni, ca în cazul altor clinici.

Română
 
Sunați-ne +40 720 254 368 Whatsapp        CONSULTAŢII GRATUITE  POZE REZULTATE
« Din 2009, peste 5500 de pacienţi fericiţi! »