fbpx

SINGURA CLINICA DIN LUME IN CARE S-A REALIZAT CU SUCCES TRANSPLANT DE PAR PE PIELE GREFATA

Dr. Felix Hair Implant este singura clinica in care s-a realizat restaurarea parului si sprancenelor la pacientii cu piele grefata si cicatrici post arsura, cu ajutorul tehnicii FUE manuala perfectionata, avand rezultate deosebite care sustin pacientii in reintegrarea sociala.

Reconstructie capilara pe grefe de piele sau cicatrici

Părul natural poate fi restaurat prin metoda FUE avansat pentru a reduce sau elimina mai multe tipuri de cicatrici vizibile, inclusiv cicatricile rezultate în urma unui transplant de păr nereuşit.

La Dr. Felix Hair Implant toate etapele implantului de par, si anume, anestezia, extractia prin metoda Quality FUEsi implantarea grefelor de par, sunt realizate minutios EXCLUSIV MANUAL de catre MEDICI ULTRASPECIALIZATI, nu de simpli tehnicieni, ca in cazul altor clinici.

Lectori la cele mai prestigioase congrese de transplant de par din lume!

Suntem invitati in fiecare an ca speakeri la cele mai prestigioase congrese de reconstructie capilara (ISHRS, FUE Europe), fiind prima clinica din lume in care s-a efectuat cu succes transplant de par pe grefe de piele.

Dr. Felix Popescu la congresul mondial ISHRS - Hollywood 2018

Testimonial si poze before and after

Suntem pe coperta celei mai prestigioase publicaţii de transplant de păr din lume, HAIR TRANSPLANT FORUM INTERNATIONAL!

Ne-am implicat și ne implicăm în continuare pro bono pentru reabilitarea victimelor de la Colectiv și suntem mândri că facem parte din acest proiect.

Română
 
Sunați-ne +40 720 254 368 Whatsapp        CONSULTAŢII GRATUITE  POZE REZULTATE
« Din 2009, peste 5500 de pacienţi fericiţi! »