fbpx

Implant de par Q-FUE manual avansat

La Dr. Felix Hair Implant intelegem in primul rand nevoile pacientilor. Nu multi cunosc traumele sau inhibitiile celor care sufera de alopecie. De cele mai multe ori transplantul de par reprezinta o terapie psihologica menita sa reconstruiasca un psihic puternic si increderea in sine.

Tehnica folosita in implantul de par „Quality FUE” este o tehnica perfectionata in Romania si reprezinta cea mai buna solutie in restaurarea capilara atat in cazul barbatilor, cat si al femeilor. In afara interventiei in sine, se folosesc protocoale si terapii unice care asigura un implant de par la cele mai inalte standarde.

Suntem prima clinica de implant de par care a realizat cu succes reconstructia capilara la pacientii cu piele grefata si cicatrici post arsura si transplant de par intre doi pacienti compatibili, avand rezultate deosebite care sustin pacientii in reintegrarea sociala.

Ne recomanda rezultatele extraordinare a peste 5500 de pacienti fericiti, de pe toate continentele. Vezi mai multe imagini inainte si dupa implant de par Q-FUE!

Testimonial Catalin Botezatu

Dr. Felix despre implantul de par

Implant par barbati

implant par barbati

Alopecia androgenetica reprezinta 95% din alopeciile existente si afecteaza peste 50% dintre barbatii de peste 50 de ani.

Recastiga-ti aspectul tineresc, increderea in tine si pofta de viata cu un transplant de par FUE avansat!

Implant par femei

implant par femei

In cazul implantului de par la femei, interventiile de restaurare capilara se fac pentru prima data in tara noastra printr-o metoda in care nu trebuie sa tundem parul, „no shave session”.

Recastiga-ti frumusetea fara ca altii sa iti stie secretul!

Implant par sprancene

implant par facial

Sprancenele au o contributie importanta la simetria faciala. Implantul de sprancene reprezinta refacerea aspectului, a formei si a densitatii dorite pentru a avea sprancene superbe, perfecte.

Implant barba

implant barba

Te confrunti cu probleme in cresterea barbii? Implantul de barba ajuta la recapatarea aspectului masculin prin reajustarea densitatii barbii. Solicita o consultatie online pentru o barba completa, deasa, perfecta!

Cat costa un implant de par?

Pretul implantului de par este in functie de complexitatea cazului, de zona in care se efectueaza transplantarea firelor de par (scalp, barba sau sprancene) si de numarul de grefe necesare reconstructiei sau indesirii parului. Pentru o estimare de timp si cost va invitam sa completati formularul de consultatie online.

Română
 
Sunați-ne +40 720 254 368 Whatsapp        CONSULTAŢII GRATUITE  POZE REZULTATE
« Din 2009, peste 5500 de pacienţi fericiţi! »