Implant de par Q-FUE manual avansat

La Dr. Felix Hair Implant intelegem in primul rand nevoile pacientilor. Nu multi cunosc traumele sau inhibitiile celor care sufera de alopecie. De cele mai multe ori transplantul de par reprezinta o terapie psihologica menita sa reconstruiasca un psihic puternic si increderea in sine.

Tehnica folosita in implantul de par Quality FUE este o tehnica perfectionata in Romania si reprezinta cea mai buna solutie in restaurarea capilara. In afara interventiei in sine, se folosesc protocoale si terapii unice care asigura un implant de par la cele mai inalte standarde.

Suntem prima clinica de transplant par care a realizat cu succes reconstructia capilara la pacientii cu piele grefata si cicatrici post arsura, avand rezultate deosebite care sustin pacientii in reintegrarea sociala.

Ne recomanda rezultatele extraordinare a peste 5500 de pacienti fericiti, de pe toate continentele. Vezi mai multe imagini inainte si dupa implant de par Q-FUE!

Testimonial Catalin Botezatu

Dr. Felix despre implantul de par

Implant par barbati

implant par barbati

Alopecia androgenetica reprezinta 95% din alopeciile existente si afecteaza peste 50% dintre barbatii de peste 50 de ani.

Recastiga-ti aspectul tineresc, increderea in tine si pofta de viata cu un transplant de par FUE avansat!

Implant par femei

implant par femei

In cazul femeilor, interventiile de restaurare capilara se fac pentru prima data in tara noastra printr-o metoda in care nu trebuie sa tundem parul, „no shave session”.

Recastiga-ti frumusetea fara ca altii sa iti stie secretul.

Implant par facial

implant par facial

Implantul de sprancene reprezinta refacerea aspectului, a formei si a densitatii dorite pentru a avea sprancene superbe.

Implantul de barba ajuta la recapatarea aspectului masculin prin reajustarea densitatii barbii.

Română
Sunați-ne +40 720 254 368 blank        CONSULTAŢII GRATUITE  POZE REZULTATE
« Din 2009, peste 5500 de pacienţi fericiţi! »