Chirurgi plasticieni pregatiti la cel mai inalt nivel

In cadrul Dr. Felix Hair Implant activeaza echipe de chirurgi plasticieni, pregatiti la cel mai inalt nivel de competenta profesionala de catre Dr. Felix Popescu, lector la cele mai prestigioase congrese de transplant de par din lume!

Echipele medicale desemnate pentru clinicile din Romania, activeaza si in cadrul clinicilor din Amsterdam, Geneva sau Paris. Acesta a fost telul nostru, de a aduce CALITATEA OCCIDENTALA si in Romania. Pentru pacientii din Romania, acest sistem reprezinta accesul la interventii medicale de nivel international.

Ce ne deosebeste de celelalte clinici de transplant de par?

In cadrul clinicii noastre toate etapele implantului de par, si anume, anestezia, extractia si implantarea grefelor de par prin metoda Quality FUE, sunt realizate minutios EXCLUSIV MANUAL de catre MEDICI ULTRASPECIALIZATI, nu de simpli tehnicieni, ca in cazul clinicilor low-cost.
Pentru pacient, recuperarea dupa interventie este imediata, fara cicatrici, dureri sau sangerari, iar rezultatul obtinut este 100% natural!
Tehnica Q-FUE manual avansat este cea mai putin invaziva dintre toate tehnicile de implant de par existente si cea mai evoluata.

Lectori la cele mai prestigioase congrese de transplant de par din lume!

Suntem invitati in fiecare an ca speakeri la cele mai prestigioase congrese de reconstructie capilara (ISHRS, FUE Europe), fiind prima clinica din lume in care s-a efectuat cu succes transplant de par pe grefe de piele.

Astazi, orice roman poate beneficia de calitate garantata la preturi accesibile, prin Doctor Felix Hair Implant.

  • Medic referent – Specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă

  • Phd în Chirurgia reconstructivă a părului
  • Absolvent al UMF Carol Davila București
  • 2018 – Lector la Congresul ISHRS, Hollywood, California/USA – “FUE Surgery as First Option for Scalp and Face Burns, Skin Plasty Scars and Eyebrow Reconstructions”
  • 2018 – Lector la Congresul European FUE, Malaga, Spania – “FUE Surgery as First Option for Scalp and Face Burns, Skin Plasty Scars and Eyebrow Reconstructions”
  • 2018 – Lector la Mediteranean Burn Council, București, România – “FUE Surgery as First Option for Scalp and Face Burns, Skin Plasty Scars and Eyebrow Reconstructions”
  • 2018 – Lector la Congresul Național de Chirurgie Plastică, București, România – “FUE Surgery as First Option for Scalp and Face Burns, Skin Plasty Scars and Eyebrow Reconstructions”
  • 2016 – Lector la cursul “Transplantul de păr – metode minim invazive” – UMF Carol Davila
Română
Sunați-ne +40 720 254 368      CONSULTAŢII GRATUITE