fbpx

Rezultate implant de sprancene naturale

Vrei sprâncene perfecte? Implantul de par Q-FUE te poate ajuta!

✅ Cea mai evoluată tehnică de transplant de păr!

✅ Fără durere sau cicatrici! ✅ Recuperare imediată!

✅ Rezultat cu aspect natural! (spre deosebire de sprancenele tatuate sau micropigmentate)

Testimonial Ilinca Vandici

Cu ce ne deosebim fata de celelalte clinici de transplant de sprancene?

In cadrul clinicii noastre toate etapele transplantului de sprancene, si anume, anestezia, extractia si implantarea grefelor de par prin metoda Quality FUE, sunt realizate minutios EXCLUSIV MANUAL de catre MEDICI ULTRASPECIALIZATI, nu de simpli tehnicieni, ca in cazul altor clinici.

Pentru pacient, recuperarea dupa interventie este imediata, fara cicatrici, dureri sau sangerari, iar rezultatul este un implant de sprancene cu aspect natural!

Tehnica Q-FUE manual avansat este cea mai putin invaziva dintre toate tehnicile de implant de par existente si cea mai evoluata.

Rezultatele obtinute cu ajutorul reconstructiei sprancenelor utilizand transplantul de par fir cu fir FUE, au aspect natural si sunt net superioare unui tatuaj sau unei micropigmentari de sprancene. Acesta utilizeaza fire de par prelevate direct de la pacient, care ulterior sunt implantate pentru reconstructia si stilizarea sprancenelor, intr-un mod cat mai aproape de natural. Nicio tehnica de micropigmentare sau tatuare nu pot obtine astfel de rezultate. Pentru o estimare de pret va rugam sa ne transmiteti cateva imagini utilizand formularul de consultatie online (optiunea implant de par facial).

* Rezultatele pot varia de la pacient la pacient.

Română
 
Sunați-ne +40 720 254 368 Whatsapp        CONSULTAŢII GRATUITE  POZE REZULTATE
« Din 2009, peste 5500 de pacienţi fericiţi! »