fbpx

Implant de sprâncene

Transplantul de păr pentru sprâncene este una dintre procedurile cel mai dificil de efectuat din punct de vedere estetic, dar realizată de un expert în tehnica Q-FUE, fir cu fir, poate oferi un rezultat impresionant. Vezi rezultate!

De ce să faci un transplant de sprâncene?

Sprâncenele au o contribuție importantă la simetria facială. Unele persoane își pierd sprâncenele din cauza afecțiunilor medicale sau prin suprasolicitare; alele s-au născut cu sprâncene subțiri.

Motivele pentru realizarea unui transplant de sprâncene diferă de la condiții medicale anterioare sau curente la motive cosmetice:

  • Traume fizice: leziuni faciale și cicatrice rezultate în urma unor accidente, arsuri etc
  • Tratamente medicale și chirurgicale: tratamentul chirurgical al unei leziuni sau al unei tumori care are ca rezultat îndepărtarea foliculilor sprâncenelor și cicatrizarea țesuturilor. Radioterapia sau chimioterapia în cazul diferitelor forme de cancer poate duce la pierderea părului sprâncenelor
  • Smulgerea compulsivă a sprâncenelor și/ sau a părului din diferite părți ale corpului, numită Tricotilomania
  • Absența părului pe toate părțile corpului ca o afecțiune congenitală poate fi un motiv pentru un implant de sprâncene
  • Sprâncene subțiri în mod natural sau deteriorate prin diferite proceduri de înfrumusețare.

Ce implica implantul de sprâncene?

Transplantul de sprâncene reprezintă o formă de refacere permanentă a densității firelor de păr din zona sprâncenelor. Transplanturile realizate prin metoda de extragere a unităților foliculare (FUE) cresc în popularitate, deoarece femeile și chiar unii bărbați caută modalități de restabilire permanentă a părului din zona sprâncenelor.

Tehnica Q-FUE este o metodă absolut sigură, cu condiția să fie realizată de un chirurg plastician calificat și cu experiență. Q-FUE este o metodă minim invazivă, realizată cu ajutorul unor microtooluri, este nedureroasă și nu lasă urme sau cicatrice.

Durata interventiei este de aproximativ 3-4 ore. Implantarea sprancenelor se realizează fir cu fir, sub anestezie locală, folosind un dispozitiv special care permite poziționarea fiecărui folicul de păr la adâncimea și unghiul corespunzătoare, pentru a obține un efect cât mai natural posibil.

Rezultatele sunt permanente și vizibile imediat, noile fire de păr aparând imediat după finalizarea sesiunii de implant. Rezultatele finale apar în 4-6 luni, datorită faptului că zona este bogat vascularizată, creșterea firelor de păr noi continuând până la 12 luni de la implant.

Cum se mențin noile sprâncene rezultate în urma transplantului?

Câteva zile după procedură zona sprâncenelor va fi puțin mai sensibilă, înainte de a reveni la normal. Pacientul își poate relua activitatea imediat.

Sprâncenele implantate provin din părul de pe cap și, prin urmare, firele noi cresc la fel ca cele de pe cap. Aceasta înseamnă că ele trebuie tunse regulat, la fel ca părul capilar, pentru a menține lungimea corectă. De asemenea, firele trebuie să fie ondulate astfel încât să se îmbine perfect cu sprâncenele naturale existente, dar vor dobândi treptat același comportament și direcție ca firele de sprânceană preexistente. Este nevoie de aproximativ șase luni pentru ca noile fire să se stabilească pe deplin și să obținem sprâncene perfecte, naturale.

Ilinca Vandici - implant sprancene
Ilinca Vandici - reconstructie sprancene prin metoda Q-FUE
1 an de la implant
3 ani de la implant

Testimonial pacientă sprâncene

✅ Cea mai evoluată tehnică de transplant de păr!

✅ Fără durere sau cicatrici! ✅ Recuperare imediată!

✅ Rezultat cu aspect natural! (spre deosebire de sprancenele tatuate sau micropigmentate)

Video reconstrucţie sprâncene

La 5 zile de la reconstructie

implant de sprancene dr felix

Rezultat implant de sprâncene la 10 zile şi la 2 ani după operaţia de restaurare

reconstructie sprancene cu implant par

Reconstructia cu implant a sprancenelor tatuate prin micropigmentare

tatuaj-micropigmentare-implant-sprancene

In imaginea de mai sus avem un caz de reconstructie a sprancenelor fir cu fir, care erau initial un tatuaj efectuat prin micropigmentare. In stanga avem tatuaj sprancene, iar in dreapta rezultatul implantului de sprancene dupa 1 an. Aflati mai multe despre implantul de spracene versus tatuaj/micropigmentare sprancene.

Cat costa un implant de sprancene?

Pretul unui implant de par pentru sprancene este dat de complexitatea cazului, de cerintele pacientei si de numarul de grefe de par necesare pentru reconstructia sau indesirea sprancenelor. Pentru o estimare de timp si cost va rugam sa completati formularul de consultatie online.

Română
 
Sunați-ne +40 720 254 368 Whatsapp        CONSULTAŢII GRATUITE  POZE REZULTATE
« Din 2009, peste 5500 de pacienţi fericiţi! »