fbpx

Aici implantăm păr prin tehnica FUE şi o facem cel mai bine!

Pasul 1

Pasul 2

Pasul 3

Invata despre tehnica Q-FUE! Transplant de par FUE avansat, manual, perfectionat!

La Dr. Felix Hair Implant, fiecare transplant de par este considerat o opera de arta. Aici implantam par si o facem cel mai bine! Folosind instrumente originale, patentate, tehnici si protocoale complexe, atat preoperator cat si intra- si postoperator, reusim sa obtinem rezultate cu aspect natural la o densitate maxima posibila.

Pentru pacient, recuperarea este imediata, fara cicatrici, dureri sau sangerari, iar rezultatul cu aspect natural!

Tehnica Q-FUE (Quality Follicular unit extraction) este cea mai putin invaziva dintre toate tehnicile de implant existente si cea mai evoluata.

Ce ne deosebeste de celelalte clinici de implant de par?

In cadrul clinicii noastre, absolut toate etapele implantului de par, si anume, consultatia, marcarea zonelor donatoare si primitoare, anestezia, extractia si implantarea grefelor de par prin metoda Quality FUE, sunt realizate minutios EXCLUSIV MANUAL de catre MEDICI ULTRASPECIALIZATI, nu de simpli tehnicieni, ca in cazul altor clinici.

 

POZE INAINTE SI DUPA

Pasul 1

Programeaza-te pentru o consultatie de specialitate gratuita sau trimite-ne cateva poze pentru o estimare de timp si cost completand formularul online sau prin Whatsapp!
Vizita dumneavoastra la clinica incepe prin intalnirea cu un medic certificat specialist in tehnica Q-FUE cu care veti discuta despre problema dumneavoastra. Ulterior, alaturi de recomandarea medicului specialist va veti pune de acord asupra strategiei de tratament celei mai adecvate pentru dumneavoastra.

Pasul 2

Urmatoarea etapa este reprezentata de interventia in sine. Aceasta incepe prin tunderea zonei occipitale de unde urmeaza sa se recolteze grafturile (radacinile de par care pot avea unul, doua, trei, patru si chiar cinci fire de par). Modalitatea de recoltare din aceasta zona donatoare reprezinta principala diferenta fata de procedeul Strip. Spre deosebire de strip, unde se taie o parte consistenta de scalp ce urmeaza a fi excizata si deposedata de grafturi (lasand o cicatrice imensa), prin tehnica Q-FUE manual avansat fiecare fir se extrage individual fara durere sau cicatrici ulterioare.
Asadar, refacerea este multa mai rapida fata de varianta strip (care poate dura dupa o operatie si pana la 6 luni), iar vindecarea se face fara cicatrici.

Pasul 3

Dupa recoltarea tuturor grafturilor necesare de catre medicul specialist – recoltarea se face manual, pentru o mai mare grija acordata fiecarui fir de par – urmeaza implantarea acestora in zonele depletate. Diferenta majora si avantajoasa fata de celelalte procedee existente in prezent consta in posibilitatea implantarii firelor exact in unghiul dorit. Parul natural creste la un anumit unghi intre 10 si 45 grade.

La Dr. Felix Hair Implant suntem foarte atenti la aspectul natural al implantului, de aceea ne asiguram riguros ca firele vor fi implantate in locul si pozitia ideala. Medicii nostri sunt specializati in acesta tehnica printr-un program intens la standarde internationale.

Da, meritati sa stiti ca Q-FUE avansat este singura tehnica prin care se poate redobandi podoaba capilara cu un aspect complet natural.

* Rezultatele pot varia de la pacient la pacient.

Română
 
Sunați-ne +40 720 254 368 Whatsapp        CONSULTAŢII GRATUITE  POZE REZULTATE
« Din 2009, peste 5500 de pacienţi fericiţi! »