fbpx

Implant de barbă și mustață

Pe langă implantul de păr pentru scalp, transplantul de păr pentru barbă reprezintă o procedură populară care face minuni în ceea ce privește forma şi densitatea părului facial. Este o procedură prin care se completează părul facial, garantată ca fiind una dintre cele mai eficiente opțiuni pentru o barbă deasă, completă şi cu o formă perfectă!

Ce este un transplant de păr pentru barbă?

Un transplant de barbă este în mod normal o procedură minim invazivă, nedureroasă, în care sunt folosite dispozitive Q-FUE de ultimă generație. Modul în care funcționează este faptul că unitățile foliculare sunt plasate în zona bărbii, în încercarea de a restabili sau îmbunătăți zonele neplăcute cu puțin păr facial, cu scopul de obține o barbă completă și deasă, cu forma dorită de pacient.

Un transplant de barbă presupune transplantarea părului dintr-o parte a corpului în zona părului facial. Cel mai frecvent, părul pentru acest tip de implant provine din partea din spate a capului pacienților sau de sub bărbie, atunci când există o creștere evidentă în această zonă.

În cadrul unei astfel de proceduri, chirurgul extrage foliculi de păr prin tehnica minim-invazivă Q-FUE.  Aceste microgrefe conțin între 1 – 5 fire individuale de păr. Odată ce microgrefele au fost extrase, acestea vor fi implantate în punctele dorite din zona feței. Acest proces de inserare a grefelor este unul extrem de dificil și necesită îndemânarea și experiența unui chirurg specializat în transplant de păr. Nu numai că microgrefa va fi inserată permanent  în față, dar transplanturile trebuie să aibă  un unghi corect, astfel încât părul în creștere să se alinieze corect și să pară natural.

De obicei, cea mai importantă parte a procedurii este unghiul, orientarea și poziția fiecărei grefe individuale pentru a obține un rezultat plăcut atât estetic cât și complet natural.

Părul transplantat în zonele cu barbă sau mustață va trebui tuns frecvent, deoarece acesta continuă să crească. Părul facial transplantat va avea o textură și caracteristici similare cu ale părului facial original.

Procedura de transplant durează aproximativ 3-5 ore, în funcție de zona acoperită și de densitatea bărbii dorite.

Care este perioada de recuperare după implantul de barbă?

Timpul necesar pentru a crește o barbă completă poate dura până la câteva săptămâni. In cele mai multe cazuri, se poate relua bărbieritul la 4 săptămâni după transplant.

Profilul candidatului pentru acest tip de operație de îndesire și completare a bărbii

Restaurarea bărbii trebuie luată în considerare de persoanele care îndeplinesc următoarele criterii:

  • Pacientul nu trebuie să aibă chelie
  • Pacientul nu trebuie să aibă tenul prea inchis, care este în mod tradițional mai dur și mai gras, șansele de cicatrice hipertrofice fiind mai mari în acest caz.

Beneficiile implantului de barbă

  • Transplantul de barbă redă încrederea și îmbunătățește aspectul persoanei care apelează la această procedură
  • Forma și densitatea pot fi alese de pacienti, iar barba completă poate fi bărbierită și tunsă normal
  • Conform studiilor, bărbații cu barbă sunt considerați mai atractivi
  • Intervenția chirurgicală de implant de barbă provoacă o durere foarte mică
  • Timpul de recuperare după un transplant de barbă este foarte scurt

Testimonial Dorian Popa implant barbă

✅ Cea mai evoluată tehnică de transplant de păr pentru barbă!

✅ Fără durere sau cicatrici! ✅ Recuperare imediată!

✅ Rezultat cu aspect natural! (spre deosebire de bărbile micropigmentate)

Video imediat dupa interventie

Cat costă un implant de barbă?

Având în vedere că în zona facială se găsesc multe formaţiuni anatomice importante, preţul implantului de barbă poate fi uşor mai ridicat faţă de costul unui transplant de păr clasic, în funcţie de complexitatea cazului şi de cerinţele pacientului.

Te confrunți cu probleme în creşterea bărbii? Solicită o consultaţie gratuită online şi află cât costă transplantul de păr pentru o barbă completă, deasă, perfectă. Acum şi implant de păr în rate! Pentru că prețul unui implant de barbă nu ar trebui să devină un factor de decizie în fața calității.

Română
 
Sunați-ne +40 720 254 368 Whatsapp        CONSULTAŢII GRATUITE  POZE REZULTATE
« Din 2009, peste 5500 de pacienţi fericiţi! »